Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• На огледала едва се забелязва,че има някаква светлина не знам при вас така ли е ?
    И каква е тайната на по-силното светване ?
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

• тайна няма, купуваш си зелени високояркостни широкоъгълни 5мм светодиоди с прозрачен корпус. едни ниски са и не светят в точка, ето така изглеждат
      http://www.ebay.com.au/itm/CM5G-100-...item41574fa36e
      разглабяш ключа и гледаш може ли да го събереш. последователно на всеки диод поставяш резистор 820ома четвърт ват и се кефиш
      точка

Comment

• Само да споделя относно късата рейка. Наложи ми се да карам на нашите колата последните 2 седмици (Рено Меган 97-ма), и се видях в чудо просто. Едно навиване на волана, ужас, незнам какво не им харесват на завиването на нашите коли.
        Много по-лесно и приятно ми е да мога да карам колата с една ръка, от колкото да навивам и развивам волани като изоглавен.
        sigpic
        146 1.9 JTD, 99'

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          тайна няма, купуваш си зелени високояркостни широкоъгълни 5мм светодиоди с прозрачен корпус. едни ниски са и не светят в точка, ето така изглеждат
          http://www.ebay.com.au/itm/CM5G-100-...item41574fa36e
          разглабяш ключа и гледаш може ли да го събереш. последователно на всеки диод поставяш резистор 820ома четвърт ват и се кефиш
          Колега, diapperговори за габаритите на фаровете, а аз оставам с впечатление, че ти говориш за таблото.

П.П. Вземи си някакви габаритни крушки от Илиенци, който да са с повече от един диод на тях, те светят доста силничко, като се отразят в рефлектора
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Баш за таблото си говоря
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
              На огледала едва се забелязва,че има някаква светлина не знам при вас така ли е ?
              И каква е тайната на по-силното светване ?
              Е какви са тия огледала тогава?
              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Копченцата за регулиране до ръчната

п.п. Виж пост 1559
                sigpic

Comment

• Хахаха, хората обикновенно изяждат букви, а аз цели постове Съжалявам, моя грешка

Comment

• Само да кажа че съм поръчал 6 от тези крушки за таблото
                    http://www.ebay.com/itm/260787177789...84.m1439.l2649
                    ще пиша как са като пристигнат.
                    Купих и тези за габаритите: http://www.ebay.com/itm/130396369409...84.m1439.l2649
                    вече пристигнаха и ги сложих, светят перфектно.
                    Поръчал съм и тези за халогените но още не са дошли
                    http://www.ebay.com/itm/180638157261...84.m1439.l2649
                    Кажете сега какъв е размера на крушката която е в плафона, че са два размера?
                    Last edited by phoenix; d.m.y г., 22:16.
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_erazor Покажи съобщение
                      Само да споделя относно късата рейка. Наложи ми се да карам на нашите колата последните 2 седмици (Рено Меган 97-ма), и се видях в чудо просто. Едно навиване на волана, ужас, незнам какво не им харесват на завиването на нашите коли.
                      Много по-лесно и приятно ми е да мога да карам колата с една ръка, от колкото да навивам и развивам волани като изоглавен.
                      А когато се изнасяш все едно караш прицеп, за да вземеш обратен завой без маневриране Късата райка си има свпоите предимства и недостатъци, но за градско не е много удобна, но е въпрос на навици.
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Последния линк не ти работи,аз съм със същите габарите много са добри.Колко излиза доставката до България?
                        Гледам ,че с апо 1 $ нещицата.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• основната в плафона е от ония цилиндричните. 239 май се води, 5 вата. ето такова трябва да ти свърши работа
                          http://www.ebay.com/itm/White-SMD-9-...item5641ba025d
                          аз съм сложил 9 високояркостни и свети добре.
                          другата в кръгчето за пасажера беше по-нестандартна. с малък балон. можеби 207, ама я свали за по сигурно.
                          точка

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            Последния линк не ти работи,аз съм със същите габарите много са добри.Колко излиза доставката до България?
                            Гледам ,че с апо 1 $ нещицата.
                            Оправих си линка, и да по доларче са нещата с безплатна доставка... аз лично съм супер доволен и не мисля да храня който и да е от тукашните магазини с техните надути цени.

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            основната в плафона е от ония цилиндричните. 239 май се води, 5 вата. ето такова трябва да ти свърши работа
                            http://www.ebay.com/itm/White-SMD-9-...item5641ba025d
                            аз съм сложил 9 високояркостни и свети добре.
                            другата в кръгчето за пасажера беше по-нестандартна. с малък балон. можеби 207, ама я свали за по сигурно.
                            точно такива ще сложа но гледам са на 39 и 42мм.... абе то ясно че ще го разглобя, ама ми се искаше да го правя само веднъж. Надявам се и за номера са същите.
                            Last edited by phoenix; d.m.y г., 22:19.
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                              ... и да по доларче са нещата с безплатна доставка...
                              Това сигурно ли е? Аз като избера доставка до България ми дава доставка 2.99usd. Втория линк, габаритите.

Shipping and handling
                              Item location: Hong Kong, Hong Kong
                              Shipping to: Worldwide
                              Quantity:Change country:

Shipping and handling
                              To
                              Service
                              Estimated delivery*
                              US $2.99
                              Bulgaria
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
                                точно такива ще сложа но гледам са на 39 и 42мм.... абе то ясно че ще го разглобя, ама ми се искаше да го правя само веднъж. Надявам се и за номера са същите.
                                за основната,няма никакви проблеми. държачите са едни дълги пластини и позволяват доста ход.
                                за малката обаче не съм сигурен каква точно беше.
                                точка

Comment

Working...
                                X